web Karin Hove Capote

Den kulturelle skolesekken

Lusion

og Cuba

Bandet Luisón og Cuba spiller tradisjonell Cubansk musikk. Programmet er anbefalt av programrådet. Gruppen sørger for høy temperatur. Det er vanskelig å sitte stille når cubanske rytmer fra trioen slipper til. Barna blir aktivert og får være med å danse og spille under programmet. 

Trioen/eller kvartetten ledes av den kubanske perkusjonisten, sangeren og komponisten Luisón Medina Capote. Han har som musiker en litt uvanlig bakgrunn som profesjonell fotballspiller med mange landskamper for Cuba bak seg.

Med seg har han et knippe av svært kompetente cubanske musikere; pianisten Ricardo Ortega López (Stockholm/Cuba) og perusjonist Hades Hernandez (Cuba/Bergen)bassisten Yasser Morejon Pino (København/Cuba). Dette prosjektet var ut på sin første turne i 2014 og har fått gode tilbakemeldinger siden. Programmet fungerer både som trio og kvartett. 

Den musikalske regnbuen

Den Musikalske regnbuen/Arcoiris Musical

I denne produksjonen får publikum oppleve ett stort spekter av lydopplevelser. Mange av fargane i musikken er hentet fra Latin-Amerika, spesielt fra Cuba og Chile, men er òg farget av norsk musikktradisjon. Dette programmet har gått i mange år og får alltid gode tilbakemeldinger fra de som får besøk, musikerene klarer å skape et nærvær med barna.

Elevane vil selv være med og fargelegge musikken som skal framførest; elevane deltar i musiseringa. Lusiòn Medina Capote og Carlos Jeldes kommer til skolen med hendene fulle av instrument og alle skal danse!

Dette programmet har tilrettelegginger både for de minste 3-6 år i barnehagen og for de laveste trinnene på barneskolen. 1-5 klasse. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now